• 1403/07/18 - 15:18
  • تعداد بازدید خبر : 73
به مناسبت هفته جهانی کودک انجام شد

بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان و مدیرکل آموزش و پرورش استان از مرکز آموزشی و درمانی ۱۷ شهریور

به مناسبت هفته جهانی کودک، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان به همراه مدیرکل آموزش و پرورش استان از مرکز آموزشی و درمانی ۱۷ شهریور رشت بازدید و از کودکان بستری در این مرکز عیادت کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیل‌وب‌دا)؛ دکتر محمدتقی آشوبی - رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با همراهی دکتر رمضانی مدیرکل آموزش و پرورش استان از مرکز آموزشی و درمانی ۱۷ شهریور رشت بازدید به عمل آورد. همچنین در این بازدید که به مناسبت هفته جهانی کودک انجام شد، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان و مدیرکل آموزش و پرورش استان در این بازدید از کودکان بستری در بخش‌های این مرکز عیادت کردند. گفتنی است در این بازدید اسمعیل زودلی - مدیر حراست دانشگاه و دکتر مهدی‌پور - رئیس مرکز آموزشی و درمانی ۱۷ شهریور رشت ریاست دانشگاه را همراهی می‌کردند. مرکز آموزشی و درمانی ۱۷ شهریور رشت سانتر تخصصی اطفال در استان گیلان است.

• گروه خبری : اخبار بیمارستان
روابط عمومی مرکز  آموزشی درمانی 17 شهریور رشت